Efter flytten har en god vän gett mig möjligheten att lagra mitt vin i en källare inne i stan med bra förutsättningar tills jag hittar en långsiktig lösning. Jag har även börjat fundera om hur mycket plats jag egentligen behöver då många viner idag kan drickas direkt och inte behöver lagras. Dessutom har jag kommit till insikt att jag som oftast föredrar dom yngre och kraftfulla vinerna. Låt oss se var det landar någonstans!
Cocks and Cows. Har nu under några månader provat runt olika burgarställen i Malmö. Vill ju kunna bestämma mig för Malmös bästa burgare. Under denna tiden har jag insett att det borde eventuellt delas in i två kategorier, en där man äter med händer (som man bör göra) eller där man äter med bestick (mer restaurang). Trevliga nytillskott i Malmö är Surf Shack och Vigårda, som välkomnas varmt till burgarscenen i Malmö. Har även hunnit prova en burgare i Köpenhamn på Cooks and Cow som dock var en besvikelse. Min inställning är att ge alla ställena två chanser för att undvika att jag är påverkad eller att stället just har en dålig dag när jag är där. Min lista över Malmö bästa burgare Casual Streetfood - bra köttsmak och bra bröd. Smakar mums! Tog deras classic fast bara med lök+ost+majo. Eftersmaken är precis den härliga och goda som jag eftersöker. Köttbaren - bra köttsmak, men mindre bra bröd. Lite dyrare än Casual dessutom. Surf Shack - brödet ä...
Comments